Inspiratie

29 januari 2019: maak kennis met de Club van 49

Op 29 januari 2019 kunnen SmartTrackers-gebruikers gratis kennismaken met de Club van 49: een uniek netwerk van organisaties die hun CO2-footprint met 49% willen reduceren.
Read More

Club van 49 verwelkomt EVS Infrabouw

De Club van 49, een initiatief van SmartTrackers, heeft er weer een nieuw lid bij. Ook EVS Infrabouw gaat zich inzetten om ons doel van 49% minder CO2 binnen handbereik te krijgen. Uitvoerder GWW Mark van Zuylen licht toe.
Read More

Gebruikerstraining 7 februari 2019

Wilt u SmartTrackers beter benutten en zo veel tijd besparen? En maakt u graag kennis met een frisse, nuchtere kijk op energieverbruik en CO2? Volg dan onze gebruikerstraining op 7 februari 2019!
Read More

VORM Holding geeft mede vorm aan Club van 49

Na Royal Reesink, de Climate Neutral Group, OBO BETTERMANN, Lomans en het Gelders staalstraal- en schildersbedrijf is ook projectontwikkelaar VORM Holding lid geworden van de Club van 49. Veiligheidskundige en duurzaamheidsadviseur Sjoerd van der Stroom vertelt waarom.
Read More

GSB verbindt zich aan Club van 49

Van harte verwelkomt de Club van 49 weer een nieuw lid! Ook het Gelders staalstraal- en schildersbedrijf (GSB) committeert zich aan onze doelstelling: 49% minder CO2 in 2030. Projectleider Mike van Schenkhof licht toe.
Read More

Lomans treedt toe tot Club van 49

Onder het motto ‘Groen, gewoon doen’ zet installatiebedrijf Lomans zich al langer in om een CO2-neutrale organisatie te worden. Participeren in de Club van 49 past perfect bij deze doelstelling.
Read More
1 2 3 4