Emissieloos bouwen

Als bouwbedrijf moet je steeds vaker aantonen wat je (verwachte) CO2-uitstoot is en op welke manier je de uitstoot vermindert.

Zonder deze informatie is inschrijving op aanbestedingen uitgesloten of loop je punten mis. Deze criteria sijpelen van de hoofdaannemer door naar onderaannemers. Bovendien betekent een besparing van energie ook een besparing van kosten.

SmartTrackers is sterk in bouw en infra

SmartTrackers is sterk vertegenwoordigd in bouw en infra. SmartTrackers maakt de uitstoot van je organisatie of (nieuw-)bouwproject inzichtelijk met het doel om uitstoot en energieverbruik te verminderen. Ook te gebruiken het CO2 Projectplan.

Vraag een demo aan

SmartTrackers brengt je duurzaamheidsbeleid op orde

SmartTrackers berekent je (verwachte) footprint, helpt om doelen te stellen, maatregelen door te rekenen, effecten te voorspellen en deze te monitoren. Bovendien ondersteunt SmartTrackers dossiervorming en werkprocessen om te voldoen aan de benodigde certificeringen, zoals de CO2-prestatieladder.

Zo voldoe je efficiënt aan aanbestedingscriteria rondom duurzaamheid.

 

Dankzij de uitgebreide rapportfunctie zijn de benodigde rapporten steeds snel op orde. We hoeven niet meer zelf te rekenen in Excel en handmatig grafieken te maken. Hierdoor kost onze administratie minder tijd en kan GSB zich richten op daadwerkelijke besparingen.

GSB – Gelders Staalstraal- en Schildersbedrijf

Gebruik SmartTrackers voor relevante standaarden

SmartTrackers is marktleider in de CO2-prestatieladder en partner van Aannemersfederatie Nederland, met daaronder brancheverenigingen als MKB Infra, Gebouwschil Nederland, MBKbouw, Vereniging Kalkzandseen Lijmbedrijven, Venin, Boorinfo, VSB en Veras

Gebruik SmartTrackers onder meer voor:

 CO2-prestatieladder   CSRD   BREEAM   EED (Energy Efficiency Directive) 
 Safety Culture Ladder   ISO 14001   ISO 9001   ISO 27001 

En meer…

Lees meer over standaarden