Werken bij SmartTrackers

Ben jij een software developer, commercieel talent of marketing professional? Of wil je met andere kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de groene transitie van de economie? Voel je je thuis in een snelgroeiende organisatie en hou je van korte lijntjes?

We staan altijd open voor mensen die net zo disruptief denken als wij, want duurzaamheidsverandering kan veel slimmer, sneller en effectiever.

Stuur een open sollicitatie

 

 

SmartTrackers als werkgever

Je werkt in een dynamische scale-up omgeving waar een ambitieuze pioniersgeest heerst. Tegelijkertijd ben je onderdeel van Visma, volgens Computable één van de meest populaire ICT-werkgevers in Nederland.

Voor elke functie geldt:

  • Werk met impact: je draagt bij aan de verduurzaming van Europese organisaties
  • Goede werk-privé balans
  • Een gezellig team met korte lijnen, waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal staan

 

Sales consultant duurzaamheid

Sales consultant duurzaamheid

Wil je écht duurzame impact maken, ben je commercieel ingesteld en vind je het belangrijk dat bedrijven op een zinvolle manier bezig zijn met CO2-reductie?

Lees meer
Lees meer over Sales consultant duurzaamheid
Content marketeer duurzaamheid

Content marketeer duurzaamheid

Ben je nieuwsgierig van aard, schrijf je makkelijk relevante content over duurzaamheid én ben je commercieel ingesteld? En vind je het ook zo vreemd dat niet iedereen SmartTrackers kent? Kom bij ons team, dan brengen we daar samen verandering in!

Lees meer
Lees meer over Content marketeer duurzaamheid
Medior / senior full-stack developer

Medior / senior full-stack developer

Ontwikkel jij graag vernieuwende software die écht het verschil maakt? Ben je een sterke, nieuwsgierige en betrokken developer? En vind jij het ook belangrijk dat Nederland zijn klimaatdoelen haalt? Lees dan verder!

Lees meer
Lees meer over Medior / senior full-stack developer

Ik voel me gesteund in mijn persoonlijke ontwikkeling. SmartTrackers is een betrokken en kleinschalige werkgever waar veel ruimte is voor persoonlijke inbreng.

Peter van der Veeken

Ik vind het fijn om bij een duurzaam bedrijf te werken dat bijdraagt aan een betere wereld. Je krijgt ook veel vrijheid om invulling te geven aan je eigen functie.

Margot Sauter

Ik werk regelmatig met nieuwe technieken en krijg de vrijheid om daarmee te experimenteren. Ik vind het ook positief dat ons product een maatschappelijk belang dient.

Kevin Reintjes