Werken bij SmartTrackers

Ben jij een software developer, commercieel talent of marketing professional? Of wil je met andere kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de groene transitie van de economie? Voel je je thuis in een snelgroeiende organisatie en hou je van korte lijntjes?

We staan altijd open voor mensen die net zo disruptief denken als wij, want duurzaamheidsverandering kan veel slimmer, sneller en effectiever.

Stuur een open sollicitatie

 

 

SmartTrackers als werkgever

Je werkt in een dynamische scale-up omgeving waar een ambitieuze pioniersgeest heerst. Tegelijkertijd ben je onderdeel van Visma, volgens Computable één van de meest populaire ICT-werkgevers in Nederland.

Voor elke functie geldt:

  • Werk met impact: je draagt bij aan de verduurzaming van Europese organisaties
  • Goede werk-privé balans
  • Een gezellig team met korte lijnen, waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal staan

 

Ik voel me gesteund in mijn persoonlijke ontwikkeling. SmartTrackers is een betrokken en kleinschalige werkgever waar veel ruimte is voor persoonlijke inbreng.

Peter van der Veeken

Ik vind het fijn om bij een duurzaam bedrijf te werken dat bijdraagt aan een betere wereld. Je krijgt ook veel vrijheid om invulling te geven aan je eigen functie.

Margot Sauter

Ik werk regelmatig met nieuwe technieken en krijg de vrijheid om daarmee te experimenteren. Ik vind het ook positief dat ons product een maatschappelijk belang dient.

Kevin Reintjes