Ondersteuning

Met SmartTrackers heb je een krachtig instrument in handen, waarmee je zelf regie houdt en krijgt over je duurzaamheidsprogramma’s. Desalniettemin heb je misschien behoefte aan wat ondersteuning om op te starten of om het programma naar een hoger plan te tillen. We helpen je graag verder.

Vraag een demo aan

Welke begeleiding is er beschikbaar?

Een vliegende start

Wij richten het platform zo voor je in dat je direct aan de slag kunt. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar de organisatiestructuur en waarop je precies wilt sturen, volgens welke methodiek. Ook assisteren we bij het eventueel importeren van data en overzetten van bestaande dossiers. In een startafspraak geven we nog de laatste instructies mee.

Een lang implementatietraject is bij ons niet aan de orde!

Uitgebreide handleiding

Het platform bevat een uitgebreide handleiding per onderdeel. Zo kun je altijd verder.

Toegankelijke helpdesk

Toch iets waar je niet uit komt? Onze helpdesk is volledig toegankelijk voor alle gebruikers van het platform. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij jouw accountspecifieke vragen.

Zinvolle trainingen

We bieden regelmatig trainingen en webinars aan, voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Soms gericht op het platform, soms op de inhoud van een duurzaamheidsprogramma. Kortom, voor elk wat wils. Hier is natuurlijk alle ruimte voor je persoonlijke vragen.

Ga naar de evenementenkalender

 

 

SmartTrackers zorgt dat je altijd verder kunt

Heb je toch behoefte aan meer ondersteuning op maat? Worstel je bijvoorbeeld met het verzamelen van de juiste informatie, hoe je maatregelen het beste kunt implementeren of hoe je draagvlak creëert bij je collega’s om te verduurzamen?

Geen probleem: SmartTrackers zorgt altijd dat je verder kunt.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen