SmartTrackers en security

Duurzaamheidsdata rapporteren en openbaar maken wordt steeds belangrijker. Daarbij wil je natuurlijk dat er maximale aandacht is voor de veiligheid van die data.

SmartTrackers verzekert deze veiligheid op verschillende manieren. Lees hieronder hoe we dat doen.

 

Visma Trust Centre

SmartTrackers is aangesloten bij het Visma Trust Centre. Visma stimuleert haar business units op deze manier om zelf hun veiligheid te managen met gespecialiseerde tools, begeleiding en trainingen.
Op deze pagina’s vind je meer security details over SmartTrackers Measurements en SmartTrackers Assessments. 

ISO 27001

SmartTrackers heeft in 2022 zelf het ISO 27001 certificaat behaald. Dit is één van de bekendste en meest gebruikte standaarden voor het beveiligen van informatie. De norm beschrijft hoe je bedrijf zich kan beschermen tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen, hackers en inbraak, en zo de vertrouwelijkheid van persoons- en bedrijfsgegevens kan garanderen. Lees hier meer over ons ISO 27001 certificaat.

Visma Connect

Gebruikers van SmartTrackers kunnen inloggen met Visma Connect. Deze service biedt de hoogste veiligheidsstandaarden, uitgebreide 2-factor authenticatie en inloggen zonder wachtwoord op verschillende manieren. Meer informatie over deze manier van inloggen bij SmartTrackers is hier te vinden.

Meer informatie

Meer informatie over hoe we omgaan met data is te vinden in onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Voor vragen over onze security kun je altijd contact met ons opnemen: info@smarttrackers.nl.