Komende evenementen:

CSRD werksessie 25 juni 2024

CSRD werksessie 25 juni 2024

Je moet beginnen met rapporteren voor de CSRD, maar hoe pak je het dan aan? Voor dit soort vragen organiseren we een SmartTrackers CSRD werksessie. Meld je aan via de onderstaande link en het aanmeldformulier.

Meld je aan
Lees meer over CSRD werksessie 25 juni 2024
Gebruikerstraining: 20 juni 2024

Gebruikerstraining: 20 juni 2024

Onze volgende gebruikerstraining staat weer op de kalender. Deze training helpt jou nog meer uit SmartTrackers software te halen. Onze software is makkelijk in gebruik, maar toch is meer informatie zodra je er nog beter mee kan werken altijd mooi meegenomen. Leo Smit en Jesse Bruns beantwoorden vragen en geven je volop tips!

Meld je hier aan
Lees meer over Gebruikerstraining: 20 juni 2024

Evenement gemist?

CSRD webinar (nu terug te kijken!)

CSRD webinar (nu terug te kijken!)

Hoe doe je een dubbele materialiteitsanalyse? En de stakeholderanalyse? CEO van SmartTrackers Leo Smit, commercieel adviseur duurzaamheid van SmartTrackers Jesse Bruns en business development executive van Visma Connect Marco Veen vertelden je alles over hoe je dit met SmartTrackers software kan doen. CSRD webinar gemist en wil je het terugkijken?

Kijk het webinar hier terug
Lees meer over CSRD webinar (nu terug te kijken!)
Strategische gebruikerstraining 12 maart 2024

Strategische gebruikerstraining 12 maart 2024

Ben je op strategisch niveau bezig met het duurzaamheidsprogramma van jouw organisatie? Mis dan onze strategische gebruikerstraining niet! Op 12 maart duiken we in vraagstukken over het terugleveren van elektriciteit, market en location based factoren voor CO2-footprinting, scope 3, de CSRD en meer. Geef je snel op, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Lees meer
Lees meer over Strategische gebruikerstraining 12 maart 2024
Gebruikerstraining 27 februari

Gebruikerstraining 27 februari

Graag helpen we gebruikers op weg met de software van SmartTrackers. Niet dat die ingewikkeld is, maar even een paar pointers krijgen helpt altijd. Daarom organiseren we op 27 februari 2024 weer een gebruikerstraining. Leo Smit en Jesse Bruns vertellen alles wat er te weten valt over onze software. Ze helpen, geven tips en beantwoorden alle vragen.

Lees meer
Lees meer over Gebruikerstraining 27 februari
14 november: Club van 49

14 november: Club van 49

Bij certificering voor de CO2-prestatieladder hoort participatie aan een duurzaamheidsinitiatief (Eis 3D). De Club van 49 is zo’n initiatief. Nog een voorwaarde die daarbij hoort is actieve deelname. Dat doen we door eens in de zoveel tijd samen te komen, zoals afgelopen 14 november. In deze meeting hadden we het over de voortgang van de co2-reductie, de CSRD en de energietransitie.

Lees meer
Lees meer over 14 november: Club van 49
2 november: Work Smarter Event

2 november: Work Smarter Event

2 november was het zo ver: het Work Smarter Event. Meer dan 600 ondernemers kwamen hier bij elkaar om inspiratie op te doen op het gebied van slimmer werken. SmartTrackers kon daarbij niet ontbreken. Wij maken verduurzaming concreet. Leo Smit, de oprichter van ons bedrijf, sprak op de MKB stage. Hij vertelde hoe je duurzaamheidsbeleid effectief opneemt in je bedrijfsvoering. En hoe je slim voldoet aan wet- en regelgeving.

Ga hier naar de work smarter website.
Lees meer over 2 november: Work Smarter Event
31 oktober: gebruikerstraining

31 oktober: gebruikerstraining

Op 31 oktober gaven Leo Smit en Jesse Bruns weer een gebruikerstraining. De hele software werd doorgenomen zodat de gebruikers nu nog beter overweg kunnen met het product. Ze vertelden over waarom verduurzaming zo belangrijk is, de CSRD en ze gaven antwoord op alle vragen die de deelnemers hadden. We kijken erop terug als een succesvolle middag met plaats voor veel persoonlijke aandacht. De volgende gebruikerstraining is op 27 februari 2024.

Ja, ik meld mij aan voor de volgende training.
Lees meer over 31 oktober: gebruikerstraining
11 oktober: Seminar RPA en robotic accounting

11 oktober: Seminar RPA en robotic accounting

Samen met Dewi Vermeulen, directeur strategische projecten bij Yuki boekhoudsoftware, presenteerde Leo op 11 oktober tijdens het seminar RPA en robotic accounting, van Onderzoeksbureau GBNed. Yuki is de eerste boekhoudsoftware die - samen met SmartTrackers - een geïntegreerde duurzaamheidsmonitor biedt. Leo Smit gaf een inleiding over duurzaamheidsrapportages en CSRD. Dewi Vermeulen gaf een demo van de Duurzaamheidsmonitor.

Lees meer
Lees meer over 11 oktober: Seminar RPA en robotic accounting
14 juni: Webinar: Duurzaamheid bij ondernemingen en de sleutelrol van accountants

14 juni: Webinar: Duurzaamheid bij ondernemingen en de sleutelrol van accountants

Speciaal voor MKB-ers en hun accountants: Dewi Vermeulen van Yuki boekhoudsoftware vertelden alles over de kersverse Duurzaamheidsmonitor, waarbij financiële gegevens automatisch worden hergebruikt voor inzicht in CO2-uitstoot. Met behulp van SmartTrackers natuurlijk. In dit gezamenlijk webinar lieten we de monitor zien en stonden we stil bij relevante ontwikkelingen voor MBK en accountants.

Kijk het webinar terug
Lees meer over 14 juni: Webinar: Duurzaamheid bij ondernemingen en de sleutelrol van accountants
13 juni: Gebruikerstraining

13 juni: Gebruikerstraining

Het maximale uit SmartTrackers halen is makkelijker dan je denkt! Maar soms is het prettig om even op weg te worden geholpen. Daarom organiseerden we op 13 juni weer een compacte dagtraining. Met veel handige tips, duidelijke instructies en volop ruimte voor persoonlijke vragen. Trainer Leo Smit kent alle functionaliteiten als zijn broekzak. Ook was er aandacht voor de huidige en aankomende wet- en regelgeving, zoals CSRD, en hoe je SmartTrackers daarvoor gebruikt.

Lees meer
Lees meer over 13 juni: Gebruikerstraining
1 juni: Webinar: Pragmatisch op weg naar emissieloos bouwen

1 juni: Webinar: Pragmatisch op weg naar emissieloos bouwen

Na dit webinar ben je als bouwbedrijf op de hoogte van ontwikkelingen in de sector rondom CO2-uitstoot, weet je hoe je CO2-reductie praktisch aanpakt en krijg je inspiratie uit concrete en creatieve voorbeelden uit het bedrijfsleven zelf. In samenwerking met brancheorganisatie MKB Infra en grond-, weg- en waterbouwer Remmits.

Kijk het webinar terug
Lees meer over 1 juni: Webinar: Pragmatisch op weg naar emissieloos bouwen
13 april: Verduurzaming in de keten: wat kun je doen als brug tussen toeleverancier en klant?

13 april: Verduurzaming in de keten: wat kun je doen als brug tussen toeleverancier en klant?

De gebruikers van SmartTrackers spelen een essentiële rol in het verduurzamen van de keten. Tijdens dit klantevent wordt de praktische aanpak belicht, en is er speciale aandacht voor CO2-reductie in de logistiek. Dit event vindt plaats bij Club van 49-lid Alstom, met bijzondere bijdrage van Loginex.

Lees de terugblik
Lees meer over 13 april: Verduurzaming in de keten: wat kun je doen als brug tussen toeleverancier en klant?
11 april: Webinar: Praktisch aan de slag met duurzaamheid

11 april: Webinar: Praktisch aan de slag met duurzaamheid

Ben je verlader, een grote transporteur of een logistiek dienstverlener? UC Group, Loginex en SmartTrackers nemen je mee in de wetgeving rondom logistiek en CO2, welke gevolgen dat heeft voor je bedrijf en hoe je daar vooral praktisch mee om kunt gaan.

Lees de samenvatting en kijk het webinar terug!
Lees meer over 11 april: Webinar: Praktisch aan de slag met duurzaamheid
30 maart: LeJeune Branchedag: Van duurzaam denken naar DOEN!

30 maart: LeJeune Branchedag: Van duurzaam denken naar DOEN!

Speciaal voor brancheverenigingen! Leo Smit was panellid in het verenigingsdebat tijdens de branchedag2023, georganiseerd door Lejeune Association Management. Panelleden uit verschillende generaties met diverse achtergronden gaan met elkaar in debat, aan de hand van drie praktijkcases.

Bekijk de aftermovie
Lees meer over 30 maart: LeJeune Branchedag: Van duurzaam denken naar DOEN!