Pale blue dot

Ruimtesonde Voyager 1 zag het al in 1990: We leven op een ‘pale blue dot’, zwevend in het zwarte niets. Dus doen we er verstandig aan om goed voor elkaar en de planeet te zorgen, want een bewoonbaar alternatief is er niet.

De oproep van klanten, financiers, medewerkers en regelgeving wordt dan ook steeds luider:

Hoe neemt jouw organisatie de verantwoordelijkheid om onze blauwe stip bewoonbaar te houden?

 

 

Leo Smit: oprichter met een missie

“Zonder krachtig stuursysteem blijft verantwoord ondernemen wishful thinking en op zijn minst ineffectief”.

In 2010 richtte Leo Smit SmartTrackers op, zodat organisaties het juiste gereedschap in handen hebben om gericht te sturen op hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Naast oprichter en directeur van SmartTrackers, is Leo energeticus, docent in energiemanagement, veelgevraagd spreker en heeft hij honderden bedrijven begeleid in het behalen van de CO2-prestatieladder

LinkedIn

 

 

Doe wat logisch is, niet wat in de mode is

SmartTrackers staat voor een nuchtere en realistische kijk op maatschappelijke thema’s. Wars van hypes, drogredeneringen en utopische aannames.

We vinden dat beslissingen altijd moeten worden genomen op basis van feiten en cijfers. We kijken heel pragmatisch naar de uitdagingen waar Europa voor staat. Volgens ons zijn die prima het hoofd te bieden, mits we écht durven kiezen.

 

 

Begin met de eerste stapjes en groei verder

Het kan verlammend werken als je vanaf het begin volledig wilt zijn met alle dataverzameling en besparingsmogelijkheden.  SmartTrackers is er groot voorstander van om te beginnen met zaken die voor de hand liggen, en gaandeweg verder te groeien.

 

 

Niet zelf doen als goede software het beter kan

SmartTrackers is ooit ontstaan omdat we het leven van ondernemers makkelijker wilden maken. En dat is altijd onze drijfveer gebleven. Processen die we kúnnen automatiseren, zúllen we automatiseren. Sinds 2010 zijn we dagelijks bezig om ons platform completer, sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Al onze inspanningen – en alle ontwikkelde features – zijn volledig gericht op dat ene doel.

Vraag een demo aan