Jouw praktische CO2-Prestatieladder oplossing

SmartTrackers software stroomlijnt jouw CO2-Prestatieladder certificeringsproces van trede 1 tot en met trede 5 en helpt je je duurzaamheid managen. Met SmartTrackers houd je zelf de regie over je proces en heb je altijd inzicht in je cijfers wanneer dat nodig is.

Lees hier meer over de CO2-Prestatieladder

 

SmartTrackers Measurements

Met SmartTrackers Measurements krijg je:

  • … inzicht in je CO2-voetafdruk
  • … duidelijke doelstellingen- en beste scenariolijnen
  • … altijd een actueel overzicht, direct te downloaden en updaten wanneer nodig.

Measurements geeft inzicht in alle cijfers met grafieken die aan te passen zijn op veel manieren. Je stelt doelstellingen in en schetst scenarios en maakt elke grafiek toepasbaar op jouw situatie. Hele CO2-voetafdruk of toch per FTE? Het kan in een handomdraai.

Voor meer vragen zijn we altijd te bereiken via onze contactgegevens, maar we laten het je net zo graag zien tijdens een demo.

SmartTrackers Assessments

SmartTrackers Assessments helpt jou:

  • … te bepalen waarover je moet rapporteren
  • … bewijsstukken op één centrale plek te verzamelen
  • … je voor te bereiden voor de audit

Met SmartTrackers Assessments doorloop je alle vragen die horen bij de CO2-Prestatieladder. De applicatie filtert automatisch welke vragen op jouw situatie van toepassing zijn en helpt je door de certificering heen. Alles staat op één plek zodat jij, je collega’s en de auditor nooit hoeven te zoeken.

Voor meer vragen  kun je altijd contact met ons opnemen. We kunnen je nog beter helpen tijdens een demo.

  • Al sinds 2010 een begrip voor de CO2-Prestatieladder
  • Meer dan 25% van alle CO2-prestatieladder gecertificeerde bedrijven gebruiken SmartTrackers
  • Geholpen van CO2-Prestatieladder trede1 tot en met 5

SmartTrackers vereenvoudigt de CO2-Prestatieladder

SmartTrackers geeft overzicht

Onze software heeft alle gegevens op één plek. Geen e-mails heen en weer, maar een handig vraag- antwoordspel en nuttige toelichtingen. Geen informatie die zoekraakt.

On-demand cijfers met Measurements

Bereken je CO2-voetafdruk, maak besparingsanalyses en stel maatregelen op met SmartTrackers Measurements. Voorspel zo het effect van je maatregelen en blijf appels met appels vergelijken.

Krijg een betrokken organisatie

Je kunt makkelijk collega’s vragen mee te werken. Zo heeft niet één persoon alle verantwoordelijkheid meer, maar werkt de organisatie samen om doelen te bereiken.

 

Werk altijd volgens de eisen

Met SmartTrackers Assessments loop je door een makkelijke vragenlijst heen. Zo weet je zeker dat je aan de eisen van de norm voldoet.

Dubbelinterview in ‘De Ondernemer’

Dubbelinterview in ‘De Ondernemer’

Door gebruik te maken van financiële data geeft de Duurzaamheidsmonitor van Yuki ondernemers een automatische indicatie van hun CO2-voetafdruk. Wat hebben MKB-ers daar aan en hoe werkt het? Dewi Vermeulen van Yuki en Leo Smit van SmartTrackers leggen alles op tafel in dit dubbelinterview.

Lees meer
Lees meer over Dubbelinterview in ‘De Ondernemer’

Wij zagen bij opdrachtgevers en collega-aannemers dat certificering een duidelijk toegevoegde waarde heeft. Het is zelfs niet ondenkbaar dat Groothuis in de toekomst niet meer zou kunnen inschrijven op een opdracht, als we niet gecertificeerd zouden zijn. SmartTrackers bleek voor onze certificering een gebruiksvriendelijk middel om onze CO2-uitstoot heel snel inzichtelijk te maken.

Groothuis Bouwgroep

Met SmartTrackers onderbouwen we concrete scenario’s met harde data. Enerzijds biedt het onze organisatie de goede inzichten om de juiste besluiten te nemen, eventueel tijdig bij te sturen en budget te alloceren voor maatregelen. Anderzijds levert deze efficiënte wijze van registratie en effectenmeting ons meer snelheid en meer werkgemak op om onze actieplannen te realiseren.

Croonwolter&dros

Op basis van concrete praktijkvoorbeelden heeft SmartTrackers ons geholpen met een heldere ketenanalyse. Helder en duidelijk.

J. van Huizen Groenvoorzieningen

SmartTrackers helpt Rijkswaterstaat om op een inzichtelijke en gestructureerde manier onze totale CO2-footprint te bepalen. Het werkt eenvoudiger en minder foutgevoelig dan Excel, omdat het automatisch de juiste en up-to-date CO2 conversiefactoren toepast. De flexibele manier van inrichten maakt het systeem bovendien toekomstbestendig voor uitbreidingen van onze monitoring.

Rijkswaterstaat

De applicatie bevalt boven verwachting. Bij de meeste softwareproducten is dit juist andersom.

Spaansen

Voor ons was de CO2-prestatieladder volledig nieuw. SmartTrackers heeft ons goed begeleid in het hele proces en proactief geholpen met het invullen van alle data van het softwarepakket, wat zeer intuïtief werkt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Commercieel directeur Vos Capelle, Bart van Kollenburg

Hier lees je ons laatste nieuws over de CO2-Prestatieladder: