Voldoe slagvaardig aan ISO normen

Met SmartTrackers toets je makkelijk en efficiënt of je aan normen als ISO 27001 en ISO 9001 voldoet, hou je helder overzicht welke stappen je nog moet nemen en deel je je dossier handig met externe auditors en certificerende instanties.

SmartTrackers is partner van NEN.

SmartTrackers is een onderscheidende, laagdrempelige en innovatieve webtool die organisaties helpt bij het voldoen aan diverse NEN-normen, waaronder ISO 27001. Met SmartTrackers worden onze klanten stap voor stap meegenomen in het volledige auditproces, van inventarisatie tot en met externe beoordeling.

NEN

ISO 27001

Dit is één van de bekendste en meest gebruikte standaarden voor het beveiligen van informatie. De norm beschrijft hoe je bedrijf zich kan beschermen tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen, hackers en inbraak, en zo de vertrouwelijkheid van persoons- en bedrijfsgegevens kan garanderen.

Lees meer over onze eigen ISO 27001 audit

 

ISO 9001

Zeg wat je doet, doe wat je zegt, en toon dit aan. ISO 9001 is verreweg de bekendste norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De norm wordt gebruikt om te beoordelen of je in staat bent om aan de eisen van de klant te voldoen.

ISO 14001

Met ISO 14001 kun je milieuaspecten systematisch identificeren, prioriteren, beheersen en verbeteren.

 

ISO 50001

Toepassing van ISO 50001 leidt tot meer inzicht in energieverbruik, voorsprong bij aanbestedingen en vrijstelling van de Europese EED, de Energy Efficiency Directive.

Staat je gewenste norm hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op       Informatie over andere standaarden