Slagvaardig certificeren

SmartTrackers is een pragmatisch instrument om slagvaardig te voldoen aan normen, standaarden en certificeringen. We bieden je één omgeving waarin je overzichtelijk, stap voor stap, samenwerkt aan het opbouwen en uitbouwen van je dossiers voor sustainability reporting en andere kwaliteitszorg.

 

Vraag een demo aan

Waarom SmartTrackers kiezen voor assessment management?

Grote tijdswinst

Stop met het rondmailen van losse Word- en Excelbestanden en kies voor een platform dat misverstanden en rekenfouten uitsluit. SmartTrackers biedt één handige omgeving voor alles wat met je certificeringsproces te maken heeft. Je voert assessments uit, legt bewijsvoering vast, verdeelt taken, voert dialoog over inhoudelijke punten, voert interne audits uit en deelt het dossier met externe auditors en certificerende instanties.

Overzicht en begeleiding

SmartTrackers maakt je wegwijs in de norm. Het geeft praktisch overzicht over alle stappen die reeds ondernomen zijn en waar nog actie nodig is, inclusief een interpretatie over de normeisen zodat helder is wat er van je wordt verwacht.

Geen stress tijdens audits

Je bouwt een ijzersterk dossier op en verkleint daarmee de kans op onverwachte kritische kanttekeningen van auditoren.

Hoe werkt het?

Bekijk het filmpje voor een impressie. Wil je meer weten over wat het platform je nog meer te bieden heeft? Bijvoorbeeld hoe je actiegericht stuurt op duurzaamheidsindicatoren?

Vraag een demo aan

Lees meer over de software

Met SmartTrackers Assessments is de audit een stuk relaxter, omdat we goed zijn voorbereid. We doorlopen alle vragen stap voor stap en hangen er documenten aan. Vervolgens kunnen we het hele dossier delen met de auditor. Wanneer zij geen rechtstreekse log-in willen, werkt het zelfs met een PDF-download vanwaar zij kunnen doorklikken naar de bestanden voor extra controle.

Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf

Het programma werkt eenvoudig en produceert heldere rapportages. Ook onze certificerende instantie is er lovend over. Onze auditor heeft een gastaccount en kan hiermee ons dossier bekijken. Geen gezoek meer in allerlei bestanden of papieren. Gewoon alles samen in één applicatie.

J. van Huizen Groenvoorzieningen