Breng je impact helder en betrouwbaar in kaart

SmartTrackers brengt je ecologische voetafdruk helder en betrouwbaar in kaart. Daarmee heb je een uitstekende uitgangssituatie om mogelijke verbeteringen te identificeren en een vliegende start te maken met je duurzaamheidsprogramma.

 

Vraag een demo aan

SmartTrackers helpt Rijkswaterstaat om op een inzichtelijke en gestructureerde manier onze totale CO2-footprint te bepalen. Het werkt eenvoudiger en minder foutgevoelig dan Excel, omdat het automatisch de juiste en up-to-date CO2 conversiefactoren toepast. De flexibele manier van inrichten maakt het systeem bovendien toekomstbestendig voor uitbreidingen van onze monitoring.

Rijkswaterstaat

Waarom SmartTrackers kiezen om je CO2-uitstoot te bepalen?

Flexibele datavastlegging

Leg data vast op een manier die bij de organisatie past. Bepaal zelf de frequentie, eenheden en het organisatieniveau. SmartTrackers rekent het om.

 

Betrouwbare berekeningen

Automatische omrekening naar CO2, ongeacht de emissiefactoren die op jouw organisatie van toepassing zijn. Werk je internationaal en gelden er verschillende emissiefactoren tegelijk? Of verandert de organisatie van samenstelling? Geen probleem. SmartTrackers corrigeert hiervoor.

Een CO2-monitor waar je iets mee kunt

Je krijgt helder inzicht in de uitstoot van CO2 per scope, activiteit, afdeling, land, vierkante meter, FTE, omzet of andere gewenste verdeling.

Sturen als logische vervolgstap

Als je je CO2-voetafdruk weet, is het een logische vervolgstap om reductiedoelen te bepalen en hierop te sturen.

 

Actief sturen op verbetering

Lees meer over de software