ISO 27001 Informatiebeveiliging

logo isoISO 27001 is een van de bekendste en meest gebruikte standaarden voor het beveiligen van informatie. De norm beschrijft hoe uw bedrijf zich kan beschermen tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen, hackers en inbraak, en zo de vertrouwelijkheid van persoons- en bedrijfsgegevens kan garanderen.

Ook voor u?

ISO 27001 is bedoeld voor alle bedrijven die vertrouwelijke informatie bewaren, behandelen of bewerken. En die willen aantonen dat zij de beveiliging van die informatie serieus nemen, met een goede set aan maatregelen, processen en procedures.

Certificeer nu met SmartTrackers

Met SmartTrackers Assessments kunt u makkelijk en efficiënt toetsen of u aan ISO 27001 voldoet. Meer weten? Bekijk video

video certificeren met smarttrackers assessments hoe werkt het

Onze partner:

logo NEN

NEN over SmartTrackers:

SmartTrackers Assessments is een onderscheidende, laagdrempelige en innovatieve webtool die organisaties helpt bij het voldoen aan diverse NEN-normen, waaronder ISO 27001. Met SmartTrackers worden onze klanten stap voor stap meegenomen in het volledige auditproces, van inventarisatie t/m externe beoordeling. Daarnaast biedt SmartTrackers ook nog een uitstekende applicatie voor kwantitatieve metingen: SmartTrackers Measurements. De combinatie van deze twee apps maakt het aanbod van SmartTrackers heel krachtig.”

Voldoe met SmartTrackers ook aan:

Leuk om te weten

  • De naam ISO is afgeleid van het Griekse “isos”, wat “gelijk” betekent.
  • De ISO-normen worden sinds 1947 beheerd door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie, een samenwerkingsverband van nationale standaardisatie-organisaties in 163 landen. De Nederlandse versies van de ISO-normen worden beheerd en ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), opgericht in 1916.
  • ISO 27001 maakt deel uit van de ISO 27000-serie, die helpt bij het beveiligen van intellectueel eigendom, financiële informatie en vele andere gegevens. In ISO 27002 zijn richtlijnen voor implementatie opgenomen. ISO 27007 beschrijft het uitvoeren van een audit.