Een greep uit onze partners

SmartTrackers concentreert zich op de zaken waar we goed in zijn: het leveren en doorontwikkelen van een krachtig en volwassen IT-platform waarmee je stuurt op duurzaamheidsdoelstellingen en je slagvaardig certificeert op relevante normen en standaarden. Voor andere zaken werken we samen met partners. Ook partner worden?

Neem contact met ons op Lees meer over het platform

Adviespartners

Deze partijen staan je bij met aanvullende raad over bijvoorbeeld dataverzameling, implementatietrajecten van maatregelen of verandermanagement in je organisatie.

Andere software-oplossingen

SmartTrackers is een managementsysteem. Daar is geen fijnmazige real-time informatie voor nodig. Maar misschien heb je wel behoefte aan dergelijke software, wat als input kan dienen voor SmartTrackers. Bijvoorbeeld om energieverbruik uit te lezen of transport- en mobiliteit te monitoren. We verwijzen je graag verder.

Kennispartners

Deze partijen helpen SmartTrackers om de normen in onze bibliotheek up-to-date te houden. Ook komt het voor dat zij zelf normen ontwikkelen en deze via ons platform verspreiden.

Koepelorganisaties

Soms ontwikkelen we sectorspecifieke programma’s in samenwerking met koepelorganisaties zoals brancheverenigingen.

Resell- en implementatiepartners

Verschillende organisaties mogen het SmartTrackers platform namens ons verkopen en implementeren. Zij doen dit vaak als onderdeel van hun eigen dienstverlening.

Offsetting en carbon credits

We roepen organisaties op om uitstoot te verminderen. Waar dat (nog) niet kan, kiezen organisaties soms voor compensatie of het kopen van carbon credits. We verwijzen je graag door.

Onze partners

SmartTrackers is een onderscheidende, laagdrempelige en innovatieve webtool die organisaties helpt bij het voldoen aan diverse NEN-normen, waaronder ISO 27001. Met SmartTrackers worden onze klanten stap voor stap meegenomen in het volledige auditproces, van inventarisatie tot en met externe beoordeling.

NEN

Als bedrijf kun je zelf aan de slag met scope 1 en 2. Maar de hele sector én de keten moet verduurzamen. Voor scope 3 heb je je collega-bedrijven nodig om samen een vuist te maken en een duurzamere keten te realiseren. Als branchevereniging heb je daarin een verantwoordelijkheid, je bent een katalysator. We hopen dat meer branches ons voorbeeld volgen.

Kartoflex
Ook aansluiten als partner?
Neem contact met ons op