SmartTrackers voegt ‘Single Sign-On’ toe en maakt inloggen op meerdere applicaties makkelijker

SmartTrackers stelt per direct Visma Connect beschikbaar voor alle gebruikers.

Met deze ‘Single Sign-On’ authenticatieservice is het mogelijk om via één inlogprocedure toegang te krijgen tot meerdere systemen, zoals SmartTrackers, andere Visma-producten, Google- of Microsoftaccounts. Zo hoeven gebruikers niet telkens opnieuw hun wachtwoord in te toetsen.

Visma Connect

Visma Connect is een gestandaardiseerde oplossing voor inloggen. Naast de ‘Single Sign-On’ biedt het mogelijkheden voor uitgebreide 2-factor authenticatie en inloggen zonder wachtwoord met biometrische apparaten of speciale sleutelhangers. Uiteraard is Visma Connect gebaseerd op de hoogste veiligheidsstandaarden.

De toevoeging van Visma Connect heeft alleen invloed op de manier van inloggen. Het product SmartTrackers blijft verder ongewijzigd.

Gefaseerde introductie

Gebruikers met 2-Factor-Authenticatie zijn inmiddels al overgestapt. Nu kunnen ook gebruikers die nog geen 2-Factor-Authenticatie hanteren migreren naar de Visma Connect inlogprocedure. Op termijn zal SmartTrackers deze procedure als enige mogelijkheid aanbieden voor alle gebruikers.

Ook overstappen?

1.      Log in op de gebruikelijke wijze

2.     Ga naar gebruikersinstellingen (in menu rechtsboven)

3.     Druk op de knop ‘Migreer nu’ bij ‘Visma Connect koppeling’

 

Wil je liever even op gang geholpen worden? Ons team is beschikbaar!

Mail naar support@smarttrackers.nl

Heb je hier algemene vragen over?

Neem contact met ons op