We staan altijd open voor talent

Ben jij een software developer, commercieel talent of marketing professional? Of wil je met andere kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de groene transitie van de economie? Voel je je thuis in een snelgroeiende organisatie en hou je van korte lijntjes?

We staan altijd open voor mensen die net zo disruptief denken als wij, want duurzaamheidsverandering kan veel slimmer, sneller en effectiever.

Stuur ons gerust een open sollicitatie!

Over SmartTrackers

Het digitale platform van SmartTrackers mobiliseert bedrijven al sinds 2010 om actief te sturen op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, met het doel om deze prestaties continu te verbeteren. Denk daarbij aan het verminderen van CO₂-uitstoot of het besparen van energie. Met onze applicaties voldoen onze klanten aan een groot aantal normen en standaarden, zoals de CO₂-prestatieladder, ISO27001 en Safety Culture Ladder.

Het fijne daarvan leggen we je persoonlijk nog wel uit, maar lees hier alvast onze visie.

Onze software wordt gebruikt door circa 2.000 organisaties, variërend van MKB tot multinational, in binnen- en buitenland.

SmartTrackers is onderdeel van Visma: één van Europa’s toonaangevende softwareleveranciers van bedrijfskritische software. Visma is de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de ranglijst van de 2022 Computable Career Guide bij beste ICT-werkgevers in Nederland.

Bij ons zijn de lijnen kort, en staan vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal.

Solliciteer direct!

Stuur je cv en motivatie naar info@smarttrackers.nl.

Leo Smit

Meer weten?

Bel of mail dan Leo Smit