ISO 50001 Energiemanagement

logo isoISO 50001 biedt richtlijnen voor elke organisatie die haar energieprestaties systematisch wil verbeteren en daarmee kosten wil besparen. Toepassing van ISO 50001 leidt tot meer inzicht in energieverbruik, een voorsprong bij aanbestedingen en vrijstelling van de Europese EED.

Wat doet ISO 50001?

ISO 50001 beschrijft de eisen waaraan uw energiemanagementsysteem moet voldoen en ondersteunt u bij het invoeren van processen om de energie-efficiency te vergroten.

De norm is geschikt voor organisaties die:

  • systematisch hun energiehuishouding willen verbeteren
  • een energiemanagementsysteem willen invoeren, verbeteren en/of onderhouden
  • hun energiemanagement aan de hand van de norm willen beoordelen en evalueren

ISO 50001: certificeer nu met SmartTrackers

Met SmartTrackers Assessments kunt u makkelijk en efficiënt toetsen of u aan ISO 50001 voldoet. Meer weten? Bekijk video

video certificeren met smarttrackers assessments hoe werkt het

Onze partner:

logo NEN

NEN over SmartTrackers:

SmartTrackers Assessments is een onderscheidende, laagdrempelige en innovatieve webtool die organisaties helpt bij het voldoen aan diverse NEN-normen, waaronder ISO 27001. Met SmartTrackers worden onze klanten stap voor stap meegenomen in het volledige auditproces, van inventarisatie t/m externe beoordeling. Daarnaast biedt SmartTrackers ook nog een uitstekende applicatie voor kwantitatieve metingen: SmartTrackers Measurements. De combinatie van deze twee apps maakt het aanbod van SmartTrackers heel krachtig.”

Voldoe met SmartTrackers ook aan:

Leuk om te weten