Actiegericht sturen op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

Met SmartTrackers stuur je actief op indicatoren op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zie je scherp welke maatregelen écht helpen. Bijvoorbeeld als je CO2-neutraal wil worden.

SmartTrackers ondersteunt de hele Plan Do Check Act Cyclus.

Vraag een demo aan

Lees het SmartTrackers stappenplan

Waarom SmartTrackers kiezen voor je duurzaamheidsprogramma?

Een echt managementsysteem

Je krijgt eenvoudig écht zicht op emissiestromen, doelen, maatregelen, voorspellingen, terugverdientijden, resultaten en vereiste rapportages. Handig voor bijvoorbeeld een KAM-managementsysteem.

Betrouwbare berekeningen in een dynamische werkelijkheid

De data kan op elk gewenst niveau van de organisatiestructuur worden ingevoerd en wordt automatisch geconsolideerd op het gewenste niveau. Zelfs als de organisatiestructuur verandert of emissiefactoren wijzigen.

Zinnige input voor gedegen besluitvorming

Je ziet tijdig in hoeverre maatregelen daadwerkelijk bijdragen aan je doelstellingen tegenover de investering die daarvoor nodig is. Hierdoor kun je gericht plannen en (bij)sturen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan, en krijg je het vertrouwen dat gewenste doelen worden behaald.

Hoe werkt het?

Bekijk het filmpje voor een impressie. Wil je meer weten over wat het platform je nog meer te bieden heeft? Bijvoorbeeld hoe je doeltreffend voldoet aan standaarden, normen en regelgeving?

Vraag demo aan

Lees meer over de software

Met SmartTrackers onderbouwen we concrete scenario’s met harde data. Enerzijds biedt het onze organisatie de goede inzichten om de juiste besluiten te nemen, eventueel tijdig bij te sturen en budget te alloceren voor maatregelen. Anderzijds levert deze efficiënte wijze van registratie en effectenmeting ons meer snelheid en meer werkgemak op om onze actieplannen te realiseren.

Croonwolter&dros