Visma Group sluit tientallen bedrijven aan op SmartTrackers

In slechts enkele weken tijd heeft het sustainability team van Visma Group tientallen Visma ondernemingen aangesloten op de software van SmartTrackers. Daarmee zet de Noorse multinational de volgende stap om de Sustainable Development Goals verder in de bedrijfsvoering te integreren.

Visma heeft zich gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en gebruikt SmartTrackers om de impact van de groep te meten en continu te verbeteren.

Stina Wahlsten, sustainability manager bij Visma Group: “SmartTrackers geeft ons helder en fijnmazig inzicht in onze duurzaamheidsgegevens en is een cruciale tool voor ons om doelen te stellen en ze te bereiken.

Bedrijven in de Benelux, Scandinavië en Zuid-Amerika, waaronder Nmbrs, Visma Raet en Temponizer, krijgen zo grip op onderwerpen als CO2-uitstoot, gelijkheid en inclusie, en de mate waarop gedragscodes worden doorgevoerd bij leveranciers. Naast de jaarlijkse rapportages over hierover op groepsniveau, hebben de bedrijven nu ook concreet gereedschap in handen om continue te blijven werken aan duurzaamheid.