SmartTrackers start samenwerking met NEN

Per 1 oktober 2021 is SmartTrackers officieel partner van het Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, beter bekend als NEN. Doel van deze samenwerking is om de normen die NEN beheert, op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek.

SmartTrackers gaat dit doen met behulp van SmartTrackers Assessments, een online tool die organisaties soepel en efficiënt van a tot en met z door het certificeringsproces leidt.

SmartTrackers Assessments biedt zowel bedrijven als auditoren een helder overzicht van alle te volgen stappen, presenteert normteksten en toelichtingen op een overzichtelijke manier en geeft direct inzicht in observaties en afwijkingen. Via een eenvoudig vraag-antwoord-spel kunnen deze observaties en afwijkingen vervolgens worden besproken en opgelost.

Onze partner:

NEN over SmartTrackers:
SmartTrackers Assessments is een onderscheidende, laagdrempelige en innovatieve webtool die organisaties helpt bij het voldoen aan diverse NEN-normen, waaronder ISO 27001. Met SmartTrackers worden onze klanten stap voor stap meegenomen in het volledige auditproces, van inventarisatie t/m externe beoordeling. Daarnaast biedt SmartTrackers ook nog een uitstekende applicatie voor kwantitatieve metingen: SmartTrackers Measurements. De combinatie van deze twee apps maakt het aanbod van SmartTrackers heel krachtig.

Over het NEN

Het vooraanstaande norminstituut NEN (opgericht in 1916), beheert op dit moment ruim 34.000 nationale en internationale normen, waaronder het bekende ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (Milieumanagement) en ISO 50001 (Energiemanagement).

NEN certificeert zelf niet, maar faciliteert wel de ontwikkeling en het beheer van certificatieschema’s. Ook ondersteunt NEN de toepassing en het gebruik van normen in de praktijk, door middel van trainingen en bijvoorbeeld praktijkgidsen. Lees meer over NEN.