Aankondiging: doe de CSRD en ESG readiness-scan

De CSRD en bijbehorende rapportageverplichting treft vrijwel alle bedrijven in Europa, direct of indirect. De CSRD omvat een groot aantal Environmental, Social en Governance (ESG) onderwerpen, zoals de uitstoot van broeikasgassen, vervuiling en werkomstandigheden.

Is jouw organisatie al voorbereid op deze regelgeving, en weet je welke thema’s voor jouw organisatie het belangrijkste zijn?

Future Fit Business scan met dubbele materialiteitsanalyse

SmartTrackers maakt in juni de CSRD-zelfscan beschikbaar voor alle gebruikers. Dit instrument, gebaseerd op de Future Fit Business Benchmark, geeft een scherpe gap-analyse van je huidige prestaties ten opzichte van de gewenste situatie. De scan geeft zo inzicht in welke sustainability onderwerpen voor jouw organisatie het belangrijkste zijn om mee aan de slag te gaan.

De scan neemt dubbele materialiteitsanalyse als uitgangspunt: het betrekt zowel de impact die de organisatie zelf heeft op milieu en maatschappij, als de veranderende risico’s en kansen die de klimaatverandering en sociale ontwikkelingen veroorzaken voor de organisatie.

De scan wordt in juni automatisch toegankelijk voor gebruikers.

Nog geen gebruiker en wel interesse?

 

Vraag een vrijblijvende demo aan