SmartTrackers installeert internationale adviesraad

SmartTrackers heeft een vijftal complementaire deskundigen geïnstalleerd in haar nieuwe adviesraad.

SmartTrackers is een softwareplatform waarmee organisaties actiegericht sturen op duurzaamheidsdoelstellingen, bijvoorbeeld het verminderen van CO₂-uitstoot, en waarmee zij zich overzichtelijk certificeren op bedrijfsnormeringen. Eerder maakte het bedrijf al bekend te zijn overgenomen door Visma, één van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software.

De adviesraad bestaat uit Jukka Holm (Managing Director bij Visma Enterprise Finland), Robin Åkerberg (Head of sustainability bij Visma Group), Maaike Berger (Marketing Director bij Visma Raet), Willem de Ronde (Finance Director bij Visma Connect) en Wim Smit (Managing Director bij diverse investeringsbedrijven).

De raad staat SmartTrackers bij met gevraagd en ongevraagd strategisch advies, met het doel om gezamenlijk zo veel mogelijk bedrijven te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en zo impact te vergroten.

Jukka Holm, voorzitter van de adviesraad, stelt: “SmartTrackers is marktleider in CO₂-management software en levert de beste en meest complete applicatie voor alle metingen en assessments op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en CO₂. Er is een duidelijke internationale vraag naar softwareproducten zoals dit!”

Ook Leo Smit, oprichter en directeur van SmartTrackers, ziet de toekomst rooskleurig in: “Het bewustzijn dat we op harde kentallen moeten sturen om duurzaamheidsdoelen te behalen wordt nu snel gemeengoed. Met de steun van de adviesraad zorgen we ervoor dat nog meer bedrijven daarvoor het juiste gereedschap in handen krijgen.”