Nieuwe functionaliteiten

Ook de afgelopen maanden heeft ons development team weer hard gewerkt om SmartTrackers verder te verbeteren. Sommige verbeteringen zijn alleen zichtbaar achter de schermen, maar er is ook een aantal nieuwe functies bijgekomen.

Aanmaken van nieuwe meters vereenvoudigd

Het aanmaken van nieuwe meters is vereenvoudigd. Maak nu in één keer meters aan voor meerdere organisatieonderdelen of gebruik reeds aangemaakte meters als sjabloon. Lees meer

Grafieken maken over specifieke tijdsperiode

Een taartgrafiek maken over een specifieke maand, kwartaal of semester? Of een trendgrafiek over een ‘gebroken’ boekjaar? Het is nu mogelijk door bij de grafiekinstellingen te kiezen voor een periode kleiner dan een jaar en een eigen begin- en einddatum te kiezen.

Extra opmaakmogelijkheden in rapporten

Sinds eind maart biedt SmartTrackers meer mogelijkheden om uw rapporten naar eigen inzicht op te maken en hierdoor beter te laten aansluiten op de huisstijl van uw organisatie. Kies zelf een basiskleur (voor koppen en hyperlinks) en steunkleur (voor subkoppen en paragrafen). Ook heeft u de keuze uit meerdere lettertypes.

Doelstelling nu ook zichtbaar in tabel

Uw doelstelling wás al zichtbaar in de grafiek, maar nu vindt u deze waarde ook terug in de tabel daaronder, in de vorm van een absolute waarde. Op deze manier ziet u in één oogopslag in hoeverre doel en praktijk van elkaar afwijken en kunt u deze twee cijfers makkelijk met elkaar vergelijken.

Meer weten?
Vraag dan onze gratis demo aan of neem contact op met Leo Smit: 06-51372712 / leo@smarttrackers.nl.