Climate Neutral Group steunt Club van 49

De Club van 49 is een optimistisch en realistisch initiatief voor alle organisaties die hun CO2-footprint substantieel willen reduceren. Onlangs heeft ook de Climate Neutral Group, expert op het gebied van klimaatneutraal ondernemen, zich bij de Club aangesloten. Marketing & Sales Director Arjen Struijk licht toe.

Waarom zijn jullie tot de Club van 49 toegetreden?

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een beweging die zich verbindt aan de doelstellingen van het Nederlandse klimaatakkoord: 49% CO2-reductie in 2030. Want… het moment om te versnellen is nu.

Waaruit gaat jullie bijdrage bestaan?

Climate Neutral Group werkt al ruim 16 jaar vol passie aan het terugdringen van het klimaatprobleem. Wij hebben veel expertise opgebouwd over klimaatneutraal ondernemen en produceren, de energietransitie en het verduurzamen van zakelijk (vlieg)reisbeleid. Daarnaast denken we mee aan innovatieve oplossingen en proposities om de CO2-uitstoot te reduceren. Al die kennis delen we graag met de leden van de Club.”

Wat hopen jullie samen met de Club van 49 te bereiken?

Allereerst natuurlijk een forse CO2-reductie. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat de beweging groeit en steeds meer bedrijven zich aansluiten. Samen willen we laten zien dat het anders kan – ten gunste van het klimaat.”

Meer weten? Kijk dan snel op clubvan49.nl.