Nieuw bij SmartTrackers: het personal dashboard

In het nieuwe personal dashboard, vind je verschillende velden. Deze zijn allemaal versleepbaar, aanpasbaar en je kan ze eventueel verwijderen als ze niet voor jou van toepassing zijn. Zo is er een veld voor openstaande acties. Hier zie je bijvoorbeeld welke meetwaardes er moeten worden ingevuld, goedgekeurd of definitief moeten worden gemaakt. Ook is er een veld voor opmerkingen. Dit geeft een actueel overzicht van de opmerkingen waar jij in genoemd bent en waar jouw aandacht nodig is. We hebben ook een veld toegevoegd waarin de handleiding te vinden is. Als laatste is er ook een veld ‘rapporten’. Hier staan als je gemaakte rapporten uit het verleden.

Het nieuwe dashboard

Ons nieuwe persoonlijke dashboard is al beschikbaar voor iedere nieuwe gebruiker. De gebruikers die nog het oude dashboard hebben, krijgen het nieuwe dashboard vanzelf te zien. Het nieuwe dashboard scheelt zoekwerk en daarmee ook tijd en energie. Zo wordt de software van SmartTrackers steeds overzichtelijker, makkelijker en past het nog beter bij jouw organisatie.

Het verbeterde dashboard maakt verduurzaming nog makkelijker

Bij SmartTrackers maken we verduurzaming makkelijker. Ervoor zorgen dat gebruikers van A-Z makkelijk het certificeringsproces kunnen doorlopen is één van onze grootste doelen. Om dit ook echt waar te maken werken we elke dag aan het verbeteren van onze applicaties. Ons nieuwe, nog betere personal dashboard is daar weer een stap verder in.

Ben je nog geen gebruiker van onze software? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Dan laten we je zien hoe SmartTrackers software verduurzaming makkelijker maakt.

Vraag een demo aan