SmartTrackers Assessments, waarmee organisaties zich overzichtelijk certificeren voor normen en standaarden, heeft een nieuw dashboard.

De vernieuwde cockpit geeft gebruikers nog beter overzicht over de status van lopende Assessments en openstaande acties.

Bovendien kunnen gebruikers het dashboard personaliseren door bepaalde onderdelen in- of uit te schakelen, door het formaat aan te passen en door individuele takenlijsten toe te voegen.

Met dit dashboard is in één oogopslag te zien welke zaken aandacht behoeven. Daarmee vergemakkelijkt het de projectsturing om een bepaalde norm te behalen. Dit sluit aan bij de visie van SmartTrackers dat het bij certificeren niet primair gaat om documenteren, maar om het implementeren en continueren van werkwijzen om aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen, die passen bij de organisatie.

SmartTrackers zal dit dashboard stapsgewijs verder optimaliseren. Zo wordt het aantal onderwerpen waaruit men kan selecteren uitgebreid en zullen de interactiemogelijkheden per onderwerp worden doorontwikkeld.

Wilt u meer zien of wilt u ideeën aandragen hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via info@smarttrackers.nl.