VACATURE

Senior full-stack developer

Ontwikkel jij graag vernieuwende software waardoor de wereld een stukje beter wordt? Zie je graag direct resultaat van je werk, druk je graag een duidelijke stempel op het eindproduct en voel je je thuis in een snelgroeiend bedrijf? Goed nieuws, we zijn op zoek naar jou.

Over het product

Het digitale platform van SmartTrackers mobiliseert bedrijven om actief te sturen op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, met het doel om deze prestaties continu te verbeteren. Denk daarbij aan het verminderen van CO2-uitstoot of het besparen van energie.

Onze software wordt gebruikt door circa 2.000 organisaties, variërend van MKB tot multinational. We ontwikkelen constant door aan onze in-house applicaties SmartTrackers Measurements en SmartTrackers Assessments, zodat we voorop blijven lopen in de markt. We maken graag gebruik van jouw expertise om ons platform nog slimmer en beter te maken.

Over de functie

Binnen SmartTrackers werk je direct samen met een klein en gezellig development team in Nijmegen of op afstand. Je werkt voornamelijk aan SmartTrackers Measurements of Assessments. Met SmartTrackers Measurements ondersteunen we bedrijven met het meten van en sturen op kwantitatieve data op het gebied van CO2-uitstoot, energie en duurzaamheid. Met behulp van deze gegevens genereren we automatisch rapporten, waarmee bedrijven precies kunnen laten zien waar ze staan. Met SmartTrackers Assessments ondersteunen we werkprocessen van diverse gebruikers. Bijvoorbeeld bedrijven die graag een duurzaamheidscertificaat willen behalen. Of auditoren die bedrijven beoordelen op informatieveiligheid.

Naast technische uitdagingen, vragen we je daarom ook om processen te modelleren die het beste aansluiten bij de werkwijzen van onze gebruikers. De functie omvat zowel back-end als front-end ontwikkeling, met een focus op back-end ontwikkelwerk.

Daarnaast is SmartTrackers onderdeel van Visma: één van Europa’s toonaangevende softwareleveranciers van bedrijfskritische software. Als software developer bij SmartTrackers heb je toegang tot een groot netwerk van programmeurs in heel Europa binnen Visma Group, waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen.

Jij:

 • Hebt minimaal 5 jaar ervaring als software developer met Ruby on Rails.
 • Hebt ervaring met aanverwante technieken, zoals (Postgres)SQL, JavaScript en geautomatiseerde tests, bij voorkeur in RSpec.
 • Werkt gestructureerd en bent vertrouwd met versiebeheersystemen zoals Git.
 • Staat open voor nieuwe technieken en weet die op te pakken
 • Hebt een open, positief-kritische en meedenkende houding
 • Bent in staat grote projecten grotendeels zelfstandig op te pakken en houdt hierbij de samenhang met onze applicaties in het oog.
 • Vindt het fijn om zelf met ideeën te komen en die ook uit te voeren
 • Kunt goed overleggen en geeft anderen de ruimte
 • Beheerst Engels in woord en geschrift

Wij bieden:

 • Volledige betrokkenheid bij projecten, van concept tot en met voltooiing
 • Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen werk vorm te geven
 • Toegang tot een groter netwerk van software developers van Visma
 • Salarisindicatie: € 4500 – 5500 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding
 • Een kantoor op een leuke locatie in Nijmegen, nabij het centrum
 • Mogelijkheid om flexibel te werken, waaronder de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een gezellig, informeel team met regelmatig een bedrijfsuitje.

Over het bedrijf

SmartTrackers maakt sinds 2010 toonaangevende cloud-oplossingen waarmee organisaties hun prestaties verbeteren op duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, kwaliteitsmanagement en risicobeheersing. Met onze applicaties voldoen onze klanten aan een groot aantal normen en standaarden, zoals de CO2-Prestatieladder, ISO27001 en Safety Culture Ladder.

Het fijne daarvan leggen we je persoonlijk nog wel uit, maar lees hier alvast meer onze visie.

Wij zijn in 2022 onderdeel geworden van Visma. Visma is hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de ranglijst van de 2022 Computable Career Guide bij beste ICT-werkgevers in Nederland.

Bij ons zijn de lijnen kort, en staan vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal.

Solliciteer direct!
Stuur je cv en motivatie naar info@smarttrackers.nl.
Solliciteer nu