Een juweel van een ontwikkelaar

Wij zoeken per direct een juweel van een ontwikkelaar die ons kan helpen bouwen aan het meest toonaangevende (duurzaamheids-)administratiesysteem van Nederland, and beyond… Ben jij een ster in bouwen, kan je goed zelfstandig werken, hou je ook niet van kantooruren, heb je iets met duurzaamheid, lees dan verder.

Over jou

Voor de verdere doorontwikkeling van onze applicatie voor het managen en administreren van duurzaamheidsbeleid zijn we op zoek naar een ervaren Ruby ontwikkelaar met het volgende profiel. Ervaring met Ruby on Rails, da’s het belangrijkste. Ervaring met HTML, CSS en Javascript, da’s een pré. Ervaring met het realiseren van productie software. Een open, positief kritische en meedenkende instelling. Zelfstandig kunnen werken maar wel enorm gedreven. Beschikbaar voor minimaal 20 uur per week. Regelmatige communicatie met het team is essentieel.

  • Ruby on Rails, Rspec
  • Javascript, jQuery, Coffeescript
  • Heroku, Postgres

In deze functie wordt je verantwoordelijk voor de verdere realisatie van de applicatie. In het begin zul je worden begeleid door een ervaren Ruby on Rails programmeur. Je werkt voornamelijk vanuit huis (of waar je maar wilt), maar zult regelmatig overleggen met je collega’s. Bij gebleken geschiktheid willen we graag een langdurige relatie met je aangaan.

Over ons

SmartTrackers is een jong, dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het administreren en managen van het duurzaamheidsbeleid van zowel grote als kleine bedrijven. Lees meer over ons.